Je kunt bij mij ook terecht voor zanglessen en les in songwriting.

In de zanglessen bekijk ik per leerling waar we aan kunnen werken. Dit kan zangtechniek zijn, maar ook tekstbeleving, toonvastheid, microfoon-techniek en podiumpresentatie. Ook bied ik twee keer per jaar het opnemen van een audio-opname aan, naar wens uitgebreid met video. Zie hieronder voor een paar voorbeelden van de opnames! 

In de songwritinglessen kunnen we werken aan reeds geschreven eigen werk, of juist "schrijven from scratch", in zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Ook hier geldt dat ik per leerling bekijk waarmee we de lessen invullen. Voor meer informatie en het plannen van een proefles kun je contact met mij opnemen via het contactformulier op de HOME-pagina. 

De lessen vinden plaats bij mij thuis aan de Noordzeelaan. Omdat het gebouw nieuwbouw is, is de boel goed geïsoleerd en kan er dus lekker voluit gezongen worden!

Tarieven (excl.BTW)

Proefles van +/- 30 minuten --> €12,50 

30 minuten zangles, individueel --> €20

45 minuten zangles, individueel --> €30

60 minuten zangles, individueel --> €40

Tarieven hetzelfde voor songwritingles, of combinatie zang/songwriting.

Interesse? Neem CONTACT op voor een proefles!

Workshops songwriting

Ook mogelijk bij mij: workshops in songwriting. Verschillende constructies mogelijk in overleg. In deze workshops van vaak een aantal keer werk ik met kleine groepjes (4 tot 8 personen) aan het maken van een of meerdere liedjes. Aan het einde van de reeks nemen we het liedje op en krijgt ieder de opname mee. Voor deze workshops kan ik ook op locatie langskomen. 

  • Winter (Tori Amos)
  • -
  • Door: Marian
00:00 / 00:00
Josephine - Hou Van Jezelf/Love Yourself (Justin Bieber)
Minou - Toxic *Britney Spears)
Minou - Toxic (Britney Spears)

© 2017 by Sarah van Mechelen. Proudly created with Wix.com

Bo Borkus Fotogafie
Schermafbeelding 2020-01-17 om 12.37.19.